خرید گوشی تقلبی

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام واحترام
من یه گوشی از نرم افزار دیوارخریدم موقع خریدن گوشی صاحب گوشی سریال رویه کارتن گوشی رو برای من خوند و من داخل گوشی چک کردم درست بود وبعد از پرداخت هزینه به خانه برگشتم و متوجه شدم کارتن گوشی فرق داره و سریالی که رویه کارتن چسبیده شده است تقلبی میباشد (یعنی خودشون درست کرده بودن به صورت مرتب که مشخص نشه)بعد با صاحب گوشی تماس گرفتم وایشون انکار کردن که گوشی رو به من فروختن متوجه شدم مشکلی داره این گوشی.بنظر شما از چه طریقی باید شکایت کنم تا پول خودم برسم
از ایشون پیامک دارم
اسکرین شات اگهی که زدن دیوار دارم
شماره تماسشونو دارم
وشماره حسابی که پول واریز کردم.
با این شرایط ایا من به حق خودم میرسم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم با عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت بکنید