چک و پیگیری از طریق شماره

دسته بندی : حقوقی | پولی وبانکی
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

شرمنده من یه سوال داشتم
برای اینکه بشه یه نفرو از طریق شماره تلفن رد یابی کرد نیاز به حکم دادستان هست ؟
من چندتا چک دستم دارم که طرف چکم الان مجهول المکانه و نمیدونم کجاست دادستانم میگه که چون جرم صاحب چک کیفری نیس نمیتونم حکمی برای رد یابی و ... بدم
من چند تا چک ازش دارم چک مال مادرشه و خودشم پشتشو امضا کرده . خودشونم دو تا مغازه و زمین دارن که سند شش دانگ دارن براش .
چک مادرش دست منه با پشت امضای خودش.
چک خانومش دست کسی دیگس
چک های خودشم دست مردمه
میخوام ببینم اینا که به صورت خانواده ای یا تیمی کلاهبرداری کردن میشه حکم ردیابی برای شماره تلفنش رو گرفت؟؟؟
از طریق اطلاعات سپاه میشه کاری کرد ؟؟؟
فقط راهی باشه که بشه ردیابیش کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

خیر نمیشود ردیابی کرد شما می بایست کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کنین