مالیات

دسته بندی : مالیاتی | سایر دعاوی
مصطفی زارعی شرق
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشین . مادر من کارت بازرگانی گرفته واگذار کرده به ازای ۵ میلیون پول امروز بعداز چند سال خبر دار شدیم ک ۱۱ میلیارد مالیات اومده به اسمش بی زحمت یه راهنمایی بکنین ؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.اقدام مادر شما صحیص نبوده است و بایستی مسوول این اقدام خود باشند ولی به هر حال باید مراتب اعتراض خود را به اداره مالیاتی اعلام فرماید و شرح ماوقع را عنوان کنید که فریب خوردید و...