خسارت وارده از جانب پزشک

دسته بندی : جرایم پزشکی | قصور پزشکی منجر به نقص عضو
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگر کسی بخواهد بخاطر خسارت وارده به خود از جانب پزشک را از طریق حقوقی مطالبه کند چه اقدامی باید انجام دهد؟؟ و به کجا مراجعه کند لطفا راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و عرض ادب در صورتیکه خواهان بخواهد از طریق حقوقی خسارت وارده به خود علیه پزشک رامطالبه کند همانند سایر افراد با تنظیم دادخواست در محاکم عمومی طرح دعوی می نماید و محاکم نیز مطابق قواعد عام رسیدگی ،اقدام به رسیدگی می نمایند. واز این جهت بین پزشکان و سایر افراد تفاوت وجود ندارد