قصور پزشکی

دسته بندی : جرایم پزشکی | قصور پزشکی منجر به نقص عضو
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و روز بخیر چگونه میتوان قصور پزشکی را ثابت کرد؟توضیح دهید کامل لطفا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و روز بخیر علاوه بر قانون مجازات اسلامی که به ماهیت تقصیر پزشکی و جرایم مرتبط با آن می‌پردازد و مجازات حاکم بر جرایم و تقصیرات را مقرر می‌کند؛ قانون آیین دادرسی کیفری نیز نحوه اثبات دعوی و چگونگی اثبات و رسیدگی به آن را بیان کرده است. در این رابطه تقصیر پزشکی با اخذ نظریه کارشناسی از سازمان پزشکی قانونی یا سازمان نظام پزشکی ثابت می‌شود.