آیا میتوانم از پزشک زیبایی شکایت کنم؟

دسته بندی : جرایم پزشکی | قصور پزشکی منجر به نقص عضو
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من بعد از جراحی زیبایی مشکل تنفسی پیدا کردم و واقعا از عملم ناراضی بودم ایا میتوانم از پزشکم شکایت کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما ابتدا بهتره شکایت کیفری توسط دفتر وکالت صورت گیرد سپس شکوائیه تقدیم دادسرای جرایم پزشکی, و بعد به پزشک قانونی ارجاع داده میشوید تا به عمل صحیح یا نادرست جراحی پزشک بشه پی برد.