خرید ملک

دسته بندی : حقوقی | املاک
نازنین زهرا الهی مهر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده از طریق سایت دیوار خونه ای خریدم و صاحب ملک حاضر نمیشود سند به نام من بزند و من هم تمام پول را پرداخت کردم و ۲۰ میلیون تومان پرداخت نکردم و میترسم پول را بدم و سند نزن ایا میتوانم کاری بکنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

مستند به ماده 220قانون مدنی فروشنده ملزم هست سند رو به نام شما تنظیم نماید در غیر اینصورت میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ایشان تقدیم دادگاه حقوقی نمایید