خرید ماشین

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
الهام دربندی فراهانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده با همسرم یک ماشین خریدیم با پول خودم ولی به نام همسرم زدم و حالا ادعای مالکیت اصلی را میکند ایا متیونم از او شکایت کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

وجود سند مالکیت دلیل بر مالکیت ایشان است و این مالکیت مورد حمایت قانونگذار است و صرفا در صورتی که ارکان اصلی یک معامله مخدوش باشد امکان ابطال آن وجود دارد که در ابن مورد چنین به نظر نمی رسد.