چک سفید امضا

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من چند وقت پیش چکی سفید امضا به دوستم امانت دادم اما ایشون بعد از انجام کار چک را به من پس ندادن و سو استفاده میکنند ایا میتوانم شکایت کنم با عنوان سواستفاده از چک سفید امضا؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله شکایت طرح کنید همچنین طبق ماده ی673 قانون مجازات اسلامی هر کس از سفید مهر یا سفید امضایی که به او سپرده شده است یا به هر طریق به دست‌آورده سوء‌استفاده نماید به یک تا سه سال حبس‌ محکوم خواهد شد.