وکالتنامه

دسته بندی : حقوقی | وکالت
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده ماشینی راخریداری کردم وکالتنامه محضری گرفتم زمان تعویض پلاک مواجه باتعطیلی مراکزبابت کورناشدوتاریخ وکالتنامه پایان یافت قابل به ذکراست که فروشنده هم به دلیل کورنا فوت کرده حال اداره تعویض پلاک میگه بابت تعویض پلاک وکالتنامه جدیدبیارید تکلیف بنده چیست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام این اتفاق ها همیشه استثنا هستند ولی در هر حال باید از طریق مراجع قضایی و گرفتن رای دادگاه اقدام نمایید ، دادخواست بدهید و از طریق دادگاه پیگیری کنید