کیفری مواد مخدر

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
علیرضا ربیعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

..باسلام
باعنایت به فقدسابقه کیفری وداشتن شرایط تخفیف و....
سوال باعنایت به ۸سال حبس و تعلیق یک سوم ان ،لذا باورود به زندان قاضی را میتوان مجاب به تعلیق کل حبس کرد یا درخواست تقلیل وتخفیف وتعلیق یا ... کرد وچقدر باید حبس باشه وایا میتواند خیلی زودتراز چیزی که قانون میگوید اقدام شود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما اگر در زندان رفتار مناسب داشته باشید می توانید با گذراندن یک سوم از محکومیت خود درخواست آزادی مشروط دهید موفق باشید