مسدودی حساب بانکی

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
مصطفی زارعی شرق
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده ده روز در یک سایت شرطبندی بازی میکردم و پولی را که برنده میشدم به حسابم برداشت میزدم حدود 4 میلیون تومان شده است امروز فهمیدم حساب بانکیم مسدود شده است و با بانک سامان تماس گرفتم گفتند به دستور دادستانی کل مسدود شده باید برید ناحیه 31 ...به نظر شما برام دردسره ؟ چجور میتوتم پولمو پس بگیرم؟ من فقط بازی کردم توی سایت

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.شما با فعالیت و بازی در این قبیل سایتها مرتکب جرم شده اید و بایستی تبعات قانونی ارا بپذیرید و پول به شما مسترد نمی شود و باید از خود دفاع کنید.