توقیف خودرو

دسته بندی : مواد مخدر | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده راننده اسنپ هستم و مسافر من 50 گرم شیشه به همراه داشته وبه عنوان فروشنده دستگیر می شود و اقرا به جرمش هم می کند و ماشین بنده رو می برن پارکینگ،دادیار پرونده روز اول گفت ۲ ماه ماشین باید بمونه و در کل بعد ۱هفته اس ام اس اومد که تحقیقات شما پایان یافته و پرونده بهدادیارارجاعشدهمن ۱ ماه بعد رفتم گفت ۱ ماه دیگه و یک ماه بعد باز رفتم دادیار میگه ماشین باید بمونه و دلیلی هم بیان نمی کنه.بنده برای ازاد کردن خودرو چه اقداماتی باید انجام دهم ایا این مدت نگه داشتن ماشینم قانونی است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم با توجه به عدم توجه اتهام نسبت به شما به عنوان راننده باید کتبا به دادسرای تقاضا دهید که چون جرمی متوجه بنده نیست و اتومبیل به عنوان خودرو حامل مواد مخدر استفاده نشده بلکه مسافر حامل اصلی حمل و نگهدارنده مواد مخدر بوده لذا اتومبیل مشمول توقیف و ضبط نیست تا نسبت به رفع توقیف دستور لازم را صادر نمایند .