قلع بنا

دسته بندی : شهرداریها | کمیسیون ماده 100
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام در خصوص شکایتی که از شهرداری طرح کردم در خصوص قلع بنا به دلیل پیش امادگی غیر مجاز و عقب نشینی زیربنای طبقه اضافه میشه راهنماییم کنید که تکلیف پرونده چه میشود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما باعنایت به محتویات پرونده اولاً نظر به مفاد تبصره های ۱-۲-۳ ماده صد قانون شهرداری ها صدور حکم تخریب و قلع بنا در خصوص تخلفات ساختمانی بدون پروانه با مازاد بر پروانه در صورتی تجویز گردیده که عدم رعایت اصول سه گانه شهرسازی و بهداشتی و فنی که امری است تخصصی از سوی کارشناس رسمی دادگستری اظهار نظر شده باشد که در رسیدگی کمیسیون معترض عنه و لایحه دفاعیه طرف شکایت (شهرداری) رعایت مورد مذکور مشهود نمیباشد ضمن اینکه اهمال و قصور شهرداری در انجام وظیفه قانونی خود مبنی بر جلوگیری از تخلفات ساختمانی نمی تواند دلیل بر قلع و تخریب مستحدثات باشد ثانياً ضمانت اجراء تخلف ساختمانی کسری پارکینگ به موجب تبصره ۵ ماده صد قانون شهرداری جریمه تعیین شده است. لذا با عنایت به مراتب مذکور و احراز ضرورت تخریب شکایت شاکی مقرون به صحت تشخیص و مستندا به مواد ۱-۱۰-۱۴-۶۳-۶۵ قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری حکم به ورود شکایت و ضمن نقض آرای معترض عنه الزام همان کمیسیون به رسیدگی مجدد با جهات ذکر شده در این رأی صادر و اعلام می دارد رای صادره ظرف مهلت بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظر در شعب تجدیدنظر دیوان عدالت اداری می باشد رسیده است.