15 اردیبهشت 1399

گرانفروشی یا کم فروشی

دسته بندی : تعزیرات | گران فروشی ،عدم درج قیمت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید اگر صاحب مغازه مرتکب یکی از تخلفات موضوع قانون تعزیرات حکومتی مانند گرانفروشی یا کم فروشی و غیره شود و پس از آن مغازه را به دیگری منتقل نماید آیا کسی که مال به او انتقال داده شده میتواند ضامن کسی باشد که مال را به او انتقال داده است یا خیر؟ و اگر کسی که مال به او انتقال داده شده تخلف نماید، آیا تخلف او محسوب می­شود یا تخلف برای بار دوم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی چنانچه صاحب پروانه یا صاحب مغازه مرتکب یکی از تخلفات موضوع قانون تعزیرات حکومتی شوند مانند گرانفروشی یا کم فروشی و … و سپس مغازه را به دیگری منتقل نماید، منتقلٌ­ الیه مسؤول و پاسخگوی ید قبلی خود نمی­باشد و در صورتی که منتقلٌ­ الیه مرتکب تخلف شود، این تخلف برای بار دوم محسوب نمی­گردد؛ زیرا (واحد) مذکور در قانون مورد بحث ناظر به مغازه و فروشگاه نبوده و ناظر به شخص متصدی آن واحد است.

اگر نیاز به مشاوره بیشتر با احمد جمشیدوند دارید کلیک کنید

ایکون ترازو

سوالات حقوقی مشابه

30 آبان 1402
وکیل پایه یک دادگستری

ثبت شکایت گرانفروشی و درخواست جبران خسارت

سلام بنده یه گونی برنج خریدم‌ خراب وغیر قابل استفاده میباشدقیمتش بوده5...

25 آبان 1402
وکیل پایه یک دادگستری

تعزیرات و گران فروشی

باسلام بنده 2500کیلوشکربانرخ 34260تومان خریداری کردم ولی فاکتورخریدندا...

09 آبان 1402
وکیل پایه یک دادگستری

ئر صورت معیوب بودن گوشی و قیمت بالا بودن چکار کنیم

سلام،من از یه موبایل فروشی تو بازار علاالدین موبایل ایفون 11 رو قیمت ک...

19 مهر 1402
کارشناس حقوقی

طرح شکایت از کابینت ساز

آیا از کابینت کار بدون پروانه کسب( سیار) می شود در تعزیرات حکومتی شکای...

سلام، من احمد جمشیدوند هستم وکیل پایه یک دادگستری حقوقی. در صورتیکه نیاز به مشاوره با من داشتی می تونی خدمت مشاوره تلفنی رو انتخاب کنی .

آخرین وضعیت آنلاین:
آنلاین در 1 روز پیش
احمد-جمشیدوند
احمد جمشیدوند ۰.۱ وکیل پایه یک دادگستری مشاهده پروفایل
خدمت ارائه شده 5,016
تاریخ عضویت در سایت 22 آذر 99
امتیاز کاربران به وکیل 4.32/5