گرانفروشی یا کم فروشی

دسته بندی : تعزیرات | گران فروشی ،عدم درج قیمت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید اگر صاحب مغازه مرتکب یکی از تخلفات موضوع قانون تعزیرات حکومتی مانند گرانفروشی یا کم فروشی و غیره شود و پس از آن مغازه را به دیگری منتقل نماید آیا کسی که مال به او انتقال داده شده میتواند ضامن کسی باشد که مال را به او انتقال داده است یا خیر؟ و اگر کسی که مال به او انتقال داده شده تخلف نماید، آیا تخلف او محسوب می­شود یا تخلف برای بار دوم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی چنانچه صاحب پروانه یا صاحب مغازه مرتکب یکی از تخلفات موضوع قانون تعزیرات حکومتی شوند مانند گرانفروشی یا کم فروشی و … و سپس مغازه را به دیگری منتقل نماید، منتقلٌ­ الیه مسؤول و پاسخگوی ید قبلی خود نمی­باشد و در صورتی که منتقلٌ­ الیه مرتکب تخلف شود، این تخلف برای بار دوم محسوب نمی­گردد؛ زیرا (واحد) مذکور در قانون مورد بحث ناظر به مغازه و فروشگاه نبوده و ناظر به شخص متصدی آن واحد است.