اثبات شراکت

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من با دوستم مغازه پوشاک زدیم سرمایه از ایشون و مغازه و کارت خوان از من ک شراکت ما 4ماه شد و ب مشکل برخوردیم و شریکم ازم شکایت کرده و رفتیم دادگاه پیش قاصی شراکتمون ثابت شد که مدعی بودن من شریکش نیستم چون قراردادی نداشتیم .بعد توافق کردیم من حرفای قاضی رو اشتبا متوجه شدم و بعد از اینکه حسابرس کارشناسی کردن از کل سرمایه ایشون ک 170تومن بود باید 154تومن بدم ک در واقع همون جنسا هستش و سودی ک کردیم رو هر ماه جنس میخریدیم و حق الزحمه و وام و قرعه کشی میدادیم و الان قاضی رای دادع ک باید هم اصل سرمایه رو ب مبلغ 170تومن رو بدم هم تمام جنسارو یعنی درواقع ب من‌هیچی نمیرسه ک شریک بودیم من میتونم ابطال و توقف عملیات بزنم؟؟؟ممنون میشم از راهنمایی و پاسخگویی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر شما مهلت اعتراض دارید تجدیدنظرخواهی نمایید و لایحه دقیق تنطیم نمایید