ترجمه متن توسط وزارت امور خارجه یا دارالترجمه

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام
مرد هستم از همسر سابقم یک فرزند 6 ساله دارم که حضانت کامل آن بر عهده من میباشد. هنگام طلاق ،همسر سابقم، دفترخانه، رضایت کتبی دادند که فرزندم میتواند همراه من به هرکشوری برود و اقامت موقت یا دایم دریافت کند . این سند رادمیخواهم ترجمه کنم ولی مراکز رسمی ترجمه ادعا میکنند که جهت دریافت مهر دادگستری و وزارت خارجه ،حتما نیاز به اصل شناسنامه همسر سابقم میباشد . اما همسر سابقم همکاری ندارد. البته من کپی برابر اصل شناسنامه قدیمی همسرم را که اسم من نیز به هنوان شوهر ثبت شده است و طلاق ثبت نشده است را دارم. شما چه راهنمایی میکنید؟
با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر اصل شناسنامه همسر شما را می‌خواهند و شما نیز طلاق در گذشته صورت گرفته می‌توانید حکم طلاق را ارائه نمایید تا موضوع از این طریق قابل حل باشد یا از طریق اداره ثبت احوال استعلام شناسنامه همسر شما صورت پذیرد