ایراد ضربو جرح اعضا بدن

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام،همسرم دیروز منو کتک زده پشته سرم ورم کرده و گردنم آسیب دیده بیمارستان واسم شکایت ثبت کردن،چندین باره این کارارو میکنه الان دوتا دستام بی حس شدن،باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید من امنیت جانی ندارم ،میخوام برم خونه پدرم توو این شهر هیچکسو ندارم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر گرامی شما میتونید تحت عنوان ضرب و جرح مطالبه دیه از طریق دادسرا اقدام کنید ضمن اینکه طبق ماده 1133 قانون مدنی میتوانید دادخواست طلاق بدهید