شکایت بعد از رضایت بابت ضربو جرح

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده 4روز پیش داخل مترو دعوام شد و صورتم عاصیب دیدپلیس مترو اومد من و شخصی که دعوا کرده بودیم و گرفت و از کن پرسیدن شکایت داری اون لحظه گفتم نه شاکی نیستم ولی بعدش که به بیمارستان رفتم عکس انداختم معلوم شد ببینیم شکسته و پارگی ابرو که 6تا بخیه خورد میخواستم بدونم بعد 4روز با اینکه پیش پلیس گفتم شاکی نیستم میتونم از طرف شکایت کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام خدمت کاربر گرامی بعد از رضایت دیگر نمیشود شکایت کیفری کرد