انحصار وراثت

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

مغازه تجاری برادرم بعد از فوت ایشان به ورثه رسید که ما به برادر کوچکمان سپردیم که باید ماهیانه اجاره اش را به مادرمان می داد الان 8 سال گذشته حالا تقاضا داریم تا مغازه را تخلیه کند که هر بار با بهانه های مختلف از تخلیه سرباز میزند بهانه هایی مانند مالیات سالانه و تسویه حساب ها با با مخالفت دیگر ورثه انجام داده
حال ما باید چه اقدامی کنیم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام دعوای خلع ید مشاعی مطرح کنید و برادر را خوانده و مابقی شما خواهان باشید البته ۱ نفر از شما هم خواهان باشد کفایت میکند