آیا می توانم از موجر حق کسبه و پیشه دریافت کنم ؟

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
مصطفی زارعی شرق
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اینجانب ملکی تجاری را قبل از سال 1376 به مدت 30 سال اجازه کرده ام ودرحال حاظر مدت آن مقتضی شده است و طبق اجاره نامه حق واگذاری به غیر سلب شده است حال آیا در زمان تخلیه حق کسب و پیشه تعلق میگیرد ؟؟؟ و اگر تعلق بگیرد و موجر از پرداخت آن امتناع کند راهکارش چیست ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام.بله تعلق میگیرد ودر صورا امتناع موجر باید دادخواست بدهید.