پایان کار

دسته بندی : حقوقی | املاک
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام آيا اگر پايان كار ساخت ملك را نداشته باشيم ميتوانم آن ملك را اجاره دهم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

كاربر محترم هرچند مستند به ماده ٢٢ قانون ثبت اسناد و املاك، فردي مالك است كه سند رسمي دارد يا سابقه ثبتي به نام او است ، پس هرگونه نقل و انتقال اموال غير منقول مانند ساختمان و زمين حتما بايد به صورت رسمي باشد . در صورتي كه سند اوليه به نام افراد باشد يا قولنامه ملكي به نام فرد باشد ميتواند آن را اجاره دهد و وجود پايان كار و يا عدم وجود آن مانع اجاره دادن ملك نيست