درخواست آموزش

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام ، بنده لیسانس حقوق دارم آیا در بین وکلای محترم کسی هست که لایحه نوشتن را به مخاطب آموزش دهد، هزینه اش هم پرداخت خواهد شد درصورت امکان شماره تماس وکیل
مورد نظر ارسال نمائید ......باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم نوشتن لایحه دفاع پرونده حقوقی یا کیفری اگرچه ارکان و‌چارچوب خاص دارد ولی هر موضوع حقوقی یا کیفری خاص است و جزئیات آن برای تنظیم لایحه دفاعیه مهم است تلفن تماس ۰۹۱۲۲۱۹۷۲۵۵ جمشیدوند