حبس در خانه

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

وقت بخیر، خواهر بنده که مطلقه هست و یک فرزند پسر داره بعد از جدا شدنش و بعد از چند سال، یه دو سالی صیغه کسی بوده و مدت محرمیت تمام شده، من از این قضیه بیخبر بودم، بعد از این مدت به خانه من اومد و قضیه رو برام تعریف کرد که اون پسر همش منو تهدید میکنه که اگر پیش من نمونی میسپرم با ماشین بزنن بهت یا یه بلایی سر بچت میارم و به بهانه اینکه چند تیکه وسایل خواهرم توی خونه اون بوده، خواهرم رو به اونجا کشونده که بیا وسیله هات رو ببر و خواهرم رو حبس کرده و از کارت بانکیش استفاده میکنه، خونه ای هم که توش زندگی میکردن به اسم اون طرف بوده و من نمیدونم چه کاری باید بکنم
نه عکسی از طرف دارم نه شماره ای فقط اسم و ادرس طرف رو میدونم
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بابت حبس غیر قانونی و اخاذی و تهدید شکایت کنند