جرم خریدو فروش مواد مخدر شیشه چیست

دسته بندی : مواد مخدر | خرید و فروش شیشه وروانگردان
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در جریان خرید و فروش مواد مخدر شیشه به مقدار ۱۴گرم ۴نفر دستگیر شدند. یک خریدار ، یک فروشنده دو نفر هم به جرم معاونت. آیا جرم خرید و فروش بنابر تعداد نفرات تفاوتی دارد یا نه؟ یا برای همه بر مبنای میزان ۱۴گرم مواد حبس و جریمه در نظر گرفته می شود.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با عرض سلام خیر مجازات هر کدام بر مبنای جرم ارتکابی می باشد که مجازات معاونت یک یا دو درجه پایین تر است‌..