18 اسفند 1398

خرید مشروبات الکلی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.استاد عزیز.بنده مبلقی پول برای خرید ابجو به حساب شخصی توی اینستاگرام واریز کردم.ایشون با یک پیج در اینستاگرام اینکار را انجام میدهند.یعنی پول واریز میکنی و بعد حضوری تحویل میگیری.۲بار دیگه ازش گرفته بودم و مشکلی نبود.این دفه اخری وقتی پول واریز کردم و رسید فرستادم به من پیام داد و گفت بالاخره نفر سوم هم به دام افتاد.فردا بهت زنگ میزنن بری دادسرا.طبق ماده ۷۰۲قانون و ...
و کلی تهدید که بیچارت میکنم و از این حرفا.سوال من اینه که اگه بر فرض واقعا گوشی اون مشروب فروش دست پلیس باشه برای من چه مشکلی پیش میاد؟من که هنوز مرتکب جرم نشدم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

خرید و فروش مشروبات الکلی جرم است . اگر چنانچه اثبات شود بر حسب مورد شروع به جرم حکم محکومیت صادر خواهد شد.