تولید و توزیع هروئین

دسته بندی : مواد مخدر | خرید و فروش هروئین
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام برادرم را به جرم تولید و توزیع هرویین و متادون دستگیر کردند خواستم بپرسم طبق قانون چه مجازاتی برایش در نظر میگیرند ؟ لطفا راهنماییم کنید خیلی نگرانم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما طبق ماده ی8 مبارزه با مواد مخدر هر کس هرویین و مرفین و کدیین و متادون و دیگر مشتقات شیمیایی مرفین و کوکایین و نیز عصاره شیمیایی حشیش و روغن حشیش را‌وارد کشور کند یا تولید یا توزیع یا صادر کند، یا خرید و یا فروش کند و یا در معرض فروش قرار دهد و یا نگهداری و یا مخفی یا حمل کند با توجه به‌میزان مواد به شرح زیر مجازات خواهد شد: 1 - تا پنج سانتی گرم، از دویست تا پانصد هزار ریال جریمه نقدی و بیست تا پنجاه ضربه شلاق. 2 - بیش از پنج سانتی گرم تا یک گرم، از یک میلیون تا سه میلیون ریال جریمه نقدی و سی تا هفتاد ضربه شلاق. 4 - بیش از چهار گرم تا پانزده گرم، از ده تا بیست میلیون ریال جریمه نقدی و سه تا هشت سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق. 5 - بیش از پانزده گرم تا سی گرم، از بیست تا سی میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا پانزده سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق. 6 - بیش از سی گرم، اعدام و مصادره اموال به استثناء هزینه تأمین زندگی متعارف برای خانواده محکوم.