21 اسفند 1398

چگونه حقوق و مزایا را مطالبه کنم؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام اینجانب مدت 10 ماه در شرکتی مشغول به کار بوده ام که اکنون بدون عذر موجه اخراج شده ام.
با توجه به اینکه بیمه اینجانب در 2 ماه آخر از طرف شرکت پرداخت نشده و از طرفی برای اقدام بیمه بیکاری یا بازگشت به کار 2 هفته ی دیگر بیشتر وقت ندارم
میخواهم بدانم بهترین راه چیست؟و باید چه کاری بکنم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام" اگر مدت قرارداد باقی مانده طرح شکایت با عنوان تقاضای بازگشت به کار و در غیراینصورت تقاضای پرداخت بیمه بیکاری از اداره کار ظرف مهلت 30 روز از تاریخ اخراج و یا از تاریخ رای قطعی شده هیئت تشخیص و یا حکم قطعی مرجع حل اختلاف اداره کار مبنی بر تائید اخراج . برای دریافت بیمه بیکاری ، اخراج می بایست از طرف کارفرما صورت گرفته باشد و استعفا یا ترک کار توسط کارگر مشمول پرداخت بیمه بیکاری نیست و بیمه شده می بایست مشمول قانون کار باشد و قبل از اخراج نیز حداقل دارای 6 ماه سابقه پرداخت بیمه باشد