22 اسفند 1398

اوضاع بیمه من پس ازفوت پیمانکار(پدربزرگم) چه می شود؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سوابق بیمه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
پدر بزرگم چند ماهی هست که فوت کرده.پدر من بیمه تامین اجتماعی کارگری_باغداری به دلیل کار در باغ پدرش بوده و او بعنوان پیمانکار هر ماه مبلغ بیمه را پرداخت میکردند.
حال میخواستم بپرسم که با توجه به فوت پدربزرگم تکلیف بیمه باغبانی ما چه میشود؟آیا خودمان میتوانیم تا زمان بازنشتگی مبلغ بیمه را پرداخت کنیم؟
۲)در صورت اعلام نکردن فوت پدربزرگم به بیمه منطقه چه اتفاقی خواهد افتاد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام به محض فوت کارفرما عملا کارت ملی وی باطل و کلیه خدمات به آن متوقف است تا زمانی که کارفرما جدید اعلام موجودیت کند اگر باغ ورثه ای باشه ادامه کار در صورت تقاضای آنها به عنوان ادامه کار محسوب و بیمه باید از سوی ورثه پرداخت شود و یا هر شخصی که جانشین کارفرما شده