07 خرداد 1399

حکم 150 کیلو شیشه چیه ؟

دسته بندی : مواد مخدر | خرید و فروش شیشه وروانگردان
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسر و با شریکش با ۱۵۰ کیلو شیشه گرفتن قبلا هم سابقه کیفری داشتن برای مواد فروشی حکمشون چیه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر برابر ماده ۸ قانون مبارژه با مپاد مخدر بیش از ۳۰ گرم هروئین یا شیشه مجازات اعدام داشته است اما اکنون با استناد به ماده ۴۵ اصلاحی مبارزه با مواد مخدر تا ۳ کیلو حبس ابد و جزای نقدی و بیش از ان اعدام است