23 اسفند 1398

فسخ قرارداد اجاره توسط همخانه

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام با یکی از دوستانم همخانه شدم و قرارداد را به صورت مشترک نوشتیم الان او می گوید که من دیگر اجاره را نمی پردازم و می خواهم از اینجا بروم و حق فسخ به صورت دو طرفه قید شده در قراردادمان یعنی با رضایت دو طرفمان حق فسخ داریم الان اون میتونه که دیگه اجاره را ندهد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خیر با توجه به گفته های شما دوستتان موظف است که تا پایان مدت اجاره پول را پرداخت کند