25 اسفند 1398

با اتمام قرارداد به مدت یکسال آیا بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به برقراری بیمه ی بیکاری
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. اینجانب با قرارداد کتبی یکساله مدت موقت در شرکتی مشغول به کار بودم که بعد از ۴ ماه از طرف کارفرما از کار اخراج شدم هیات حل اختلاف حکم ابقا به کار ( اخراج غیرموجه ) بنده رو صادر کرد و همین طور ایام بلا تکلیفی بنده رو هم از تاریخ اخراج در دادنامه لحاظ کردند ایا با اتمام قرارداد یکساله با این شرایط بیمه بیکاری به بنده تعلق میگیرد یا خیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بله با توجه به صدور حکم از اداره کار می توانید از مزایای بیمه بیکاری نیز مطابق مقررات تامین اجتماعی استفاده نمایید.