26 اسفند 1398

آیا طرح شکایت مانع نقل انتقال اموال متهم می شود؟

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
علیرضا ربیعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شخصی قرارشد مارا به کربلاببرداماخیانت کردبنده مجبورشدم شکایتی از کلاهبردار بکنم که موقع شکایت شماره پلاک خودرو کلاهبردار رانوشتم حالاایاکلاهبرداره میتواند ماشین راب اسم کسی بزن ویابفروشه وایاشماره پلاک خودرو کلاهبردار بعنوان تخلف توثامانه ثبت شده سپاسگزارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام طرح شکایت مانع نقل و انتقال نمی باشد مگر آنکه بازپرس طی دستوری جلوی نقل و انتقال رو بگیره