26 اسفند 1398

ماشینم را به صورت قولنامه ای فروختم باید چکار کنم ؟

دسته بندی : کیفری | سرقت مستوجب تعزیر
علیرضا ربیعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.ماشینم را سال ۹۰ بصورت قولنانه خونگی با حضور شاهد فروختم.مدام به اون طرف گفتم برای پلاک و سند اقدام کنیم ولی نیامد پیامکهایش موجوداست.دیشب تماس گرفت که ماشین را دزدیدند و کلانتری محل صورتجلسه انجام داده است.در صورت تخلف آیا برای من مشکلی بوجود می اید؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر بتوانید اثبات نمایید که خودرو را فروختید مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد و برای شما مسئولیتی نخواهد داشت موفق باشید