17 شهریور 1401

توافق فیمابین خریدار و فروشنده نسبت به زمین

دسته بندی : حقوقی | امور اراضی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

زمین باغات که در طرح هادی قرار دارد مسکونی فروخته شده ویک تعهد ۴۵ روزه که مسکونی گرفته می‌شود به خریدار وخریدار خودش دنبال گرفته وفروشنده هیچ مدارکی از زمین ندارد و دوسال هفت ماه گذشته وخریدار بابت گرفتن مسکونی هیچ اطلاع بفروشند نداده والان شکایت کرده وفروشنده از روز فروش تا به امروز خبری نداشت فکر خودش گرفته

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر تعهدی شده باید انجام شود درغیر اینصورت نسبت به قرارداد فیمابین عمل خواهد شد و عدم آگاهی بدون مستندات مورد موافقت قاضی قرار نخواهد گرفت