08 مهر 1401

تعیین کارشناس توسط قاضی و هزینه ان

دسته بندی : کیفری | توهین
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام شکایت کیفری دادگاه خودش تعین کارشناس میکنه چون من وطرف مقابل اصلا درخواستی ندادیم شکایتم بابت تهدید توهین مزاحمت تلفنی حالا قاضی وقت نظارت به دلیل تودیع هزینه کترشناسی تجدید کرده اما مادرخواستی براکارشناسی ندادیم
تصمیم خود قاضی میتونه باشه

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترمداگر دوطرف تقاضای کارشناس نکرده باشید قاضی لازم بداند کارشناس تعیین و بدوا از شاکی و درپایان اگر رایربنفع شاکی شود از محکوم علیه دریافت خواهد شد مگر قاضی طور دیگری تصمیم لحاظ نمایید