12 آبان 1401

سوال غیر حقوقی و خارج از حیطه

دسته بندی : احوال شخصیه | اهل سنت
الهه پدیدار
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام بر شما.
یک نفر شمعی تهیه می کنه که فیتیله اش بلنده و بعد اون شمع رو در اتاقی که پدر بیمارش خوابیده می ذاره و اتاق رو ترک می کنه.پدر بیمار که بیدار میشه شمع روشن رو می بینه و شمع چون فیتیله اش بلند بود شعله ور شده،به همین دلیل پدر از خواب بیدار میشه شعله رو می بینه و می ترسه و سکته می کنه و می میره.
حالا اون فرد میتونه از شمع ساز شکایت کنه به خاطر فیتیله ی بلند شمع؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام و احترام ،کاربر گرامی با توجه به موضوعی که مطرح نمودید خیر این امکان وجود ندارد که از شمع ساز بخاطر فیتیله ی بلند شکایت نمود اون شخصی که پرستار پدر بیمار بود شاید بتوان از او به دلیل اهمال در وظایفش در صورت اثبات شکایت نمود