آیا اجاره نشین نسبت به ملک مسکونی بعد از 6 سال می تواند ادعایی کند؟

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام
آيا اين موضوع صحت دارد كه اگر كسي ٦ سال در يك خانه اجاره نشين باشد ميتواند نسبت به آن خانه ادعا داشته باشد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

كاربر محترم باسلام خير سكونت در ملك هيچگونه حقي ايجاد نميكند و چنانچه كه سكونت بدون اذن باشد مسئوليت حقوقي و كيفري خواهد داشت .