09 اسفند 1398

خرید ملکی قولنامه ای که قسمتی از ملک غیر قانونی ساخته شده چگونه است؟

دسته بندی : حقوقی | املاک
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
قصد خرید یک منزل با قیمت 460 میلیون را دارم فروشنده اعلام کرده بعد از فروش و دریافت وجه خانه را تیر ماه سال آینده تخلیه خواهد کرد.
ضمنا خانه سند ندارد و قولنانه ای خرید و فروش می شود.
سوال دیگر من این بود که قسمتی از ملک خلاف نقشه ساخته شده و در پروانه ساختمان هم جریمه آن توسط شهرداری قید شده است آیا قسمتی که به این شکل به خانه اضافه شده به قیمت خانه زیر بنای خانه محاسبه خواهد شد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در خصوص تحویل مورد معامله توافق طرفین ملاک عمل قرار دارد و در این خصوص حتما شرایط تحویل را در قرارداد ذکر کنید در خصوص سوال دوم : اگر حکم قلع و قمع بنا صادر نشده باشد و صرفا جریمه باشد بعد از پرداخت مبلغ جریمه محاسبه خواهد شد.