03 آذر 1401

امکان شکایت خیانت در امانت وجود دارد؟

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من بایکی قرداد کاری داشتم حالا تو قرداد باهاش مشکل برخوردیم اون برای من شکایتت کرده من به اندازه ۵۰ملیون وسایل کار من توخونش بود گرو گرففته به من نمیده من شاهد ندارم ولی همون روز پلیس اومد گزارش نوشت صورت جلسه کرد منم بهش احضاریه دادم وسایلم بده الان ۲ماه نمیتونیم ۳نعر ادم کار کنیم میخوام ازش شکایتت خیانت در امانت بکنم ایا تو دادگاه موفق میشه یا الکی پول وقت هذینه کردن

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ موضوع ب دو طریق حقوقی و کیفری قابل طرح و پیگیریست صورتجلسه پلیس قابل استناد هست و ادله و قرائن دیگر نیز می‌تواند در اثبات ادعا موثر واقع گردد و تنها راه جهت پیگیری و احقاق حق شکایت هست بنظر بهتر است اقدام کنید.اقدام ایشان در جهت تصاحب اموال امانی و استنکاف از استرداد از مصادیق خیانت در امانت میباشد بنابر این یا شکایت کیفری مطرح نمایید و یا دادخواست استرداد اموال امانی بطرفیت ایشان مطرح کنید امید ب نتیجه گیری وجود دارد موید باشید