07 آذر 1401

جرم کاشت گل و مجازات آن

دسته بندی : مواد مخدر | سایر دعاوی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

الان ابلاغیه روگرفته بردن دادسرا بازپرس پرونده امشب بازداشت داده ممکنه که زندان بره
بوته ها ی کوچیک بودفک کنم رشدکامل بودازرونااگاهی ممکنه زندان داشته باشه جریم نقدی چقدره؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم طبق قانون مبارزه با مواد مخدرهر کسی مبادرت به کشت خشخاش یا کوکا کند یا برای تولید مواد مخدر یا روان گردان های صنعتی غیردارویی به کشت شاهدانه بپردازد علاوه بر امحای کشت بر حسب میزان کشت به شرح زیر مجازات خواهد شد بار اول ده تا ۱۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی ، بار دوم ۵۰ تا ۵۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی و ۳۰ تا ۷۰ ضربه شلاق و بار سوم ۱۰۰ میلیون تا یک میلیارد ریال جریمه نقدی و یک تا ۷۰ ضربه شلاق و دو تا ۵ سال حبس و بار چهارم اعدام است. کاشت و تولید گل جرم است و مجازاتی از 10 میلیون ریال تا اعدام برای آن در نظر گرفته شده است.بستگی به شرایط انتسابی جرم به متهم و مقدار آن دارد می توانید از قاضی تقاضای قرار وثیققه برای متهم نمایید موفق باشید