10 آذر 1401

سوال در خصوص فسخ قولنامه

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من حدود ده روز پیش ماشین پراید دست دوم فروختم تو اگاهی دیوار مشتری اومد رفتیم پایه معامله بهشون گفتم بریم کارشناس ببینه گفتن ما قبول کردیم مستقیم رفتیم دفتر خانه بیست روز بهش مهلت دادم بره واسه تعویض پلاک بعد ده روز زنگ زده میگه گلگیر ماشین تون تعویضی هست ایا میتونه فسخ کنه ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی چنانچه خیارات در قولنامه را اسقاط نموده باشد نمیتواند فسخ نماید میبایست قولنامه شما بررسی شود.