14 آذر 1401

مجازات چت با همکلاسی

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر خوبید
دوست عزیز یه دختری تو دانشگاه باهاش چت میکنم باباش فهمیده باهاش چت میکنم
و به دخترش گیر داده پیام هارو هم داره
آیا شکایت کنه به منظور چیه؟
و ایا اگر با من دعوا کنه میتونم شکایتش کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی در صورتی که صرفا در حد چت و پیامک بوده علیرغم فعل حرام قابل مجازات نمی باشد. و در صورت توهین و یا ضرب و جرح توسط پدرشان بله می توانید شکایت نمایید ولیکن توصیه می گردد با گفتگو موضوع را حل و فصل نمایید.