14 آذر 1401

پرداخت خسارت بدون حکم قانونی

دسته بندی : کیفری | بی احتیاطی در رانندگی
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام امروز من با یه موتور سوار تصادف کردم طرف نه گواهینامه داشت نه موتورش بیمه بود نزاشت زنگ بزنم به افسر حتی نزاشت ببرمش بیمارستان گفت سه تومن پول بده من منم پول رو دادم بهش یه کاغذم دادم بهش گفتم بنویسه در اعضای دریافت این مبلغ هیچ شکایتی ندارم یکم پای طرف ضربه دیده بود الان برام سوال پیش اومده اگه پاش شکسته باشه با توجه به امضای این کاغذ میتونه شکایت کنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام وقت بخیر در صورت شکایت یکی از ادله اثبات سند می باشد حتی اگه رسمی نباشه و صرفا روی کاغد باشه و همچنین از شاهد میتوانید استفاده کنید اگر از کارت بانکی استفاده نمودید این نیز ادله میباشد موفق و سربلند باشید