15 آذر 1401

کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
بنده مغازه طلافروشی کارمیکنم مدتی پیش ی اقایی امد و صدمیلیون طلا خرید وگفت ی جک دارد دویست میلیون جک را گرفتیم وثبت کردیم وی برگه هم نوشته ازش گرفتیم که طلا را بعنوان امانت برده الان متوجه شدیم که کدملی وهویتش را اشتباه نوشته ولی دست خط خودش هست در همین حال چندتا دیگه فاکتور هم بهش دادیم که حدود پنجاه میلیون شد الان متوجه شدیم که همه مشخصاتش اشتبتاه هست میخواهم شکایت کیفری کنم چه متنی باید بنویسم یکسش که خیانت در امانت دومیش هم که هویتش را اشتباه نوشته چه جرمی باید بنویسن

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع اقدام نمایید