16 آذر 1401

طرح شکواییه ضرب و جرح

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.من شیری فله ای فاسد از لبنیاتی گرفتم وقتی مراجعه کردم بهشون بافحاشی و ضرب وشتم روبروشدم درهمین حین همسرم رسیدن وازمن دفاع کردن طرفای من دوتاخانم بودن اوناچون اسم همسرمو نمیدونستن اسم من وپدرمو برای شکایت نوشتن ومن هم ازاون دوتاخانم شکایت کردم ...سوالم اینه اگ باتوجه به فیلم دوربیناقاضی بپرسه این آقاکی بوده من چی بگم میتونم انکارکنم ک میشناسمش؟باتوجه به اینکه ۹شکایتی علیهشون نیست

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر گرامی با توجه به فیلم دوربین های مداربسته شما نمی توانید انکار نمایید زیرا ممکن است مشتکی عنهم این امر را به اطلاع قاضی برسانند