عدم تمکین زن باعث عدم پرداخت نفقه می شود؟

دسته بندی : خانواده | تمکین
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگر زن تمکین شوهر نکند و در منزل شوهر حاضر نشود علاوه بر ندادن نفقه شوهر چه کار قانونی دیگه می تواند انجام دهد که زن در منزل شوهر حاضر شود.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم ، دعوای الزام به تمکین مطرح کنید و در صورت عدم تمکین میتوانید جواز ازدواج مجدد بگیرید اما در هر حال زوجه را نمیتوانید به صورت قهری مجبور به تمکین نمایید