وصول طلب

حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام به کسی پولی دادم اما به حساب خودش واریز نشده به حساب دو فرد دیگر با دو اسم دیگر واریز کردم تو گوشی موبایل مدارکی دال بر اینکه ایشون از من قرض گرفتن و با چه دلیلی داشتم اما گوشی موبایلم رو با کلک از من گرفت و متواری شد الان باید چکار کنم ممنون از راهنماییتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم ، دعوای مطالبه وجه مطرح کنید و اسم هر ۳ نفر را به عنوان خوانده دعوی قرار دهید