11 اسفند 1398

مهاجرت با مدرک تحصیلی از دانشگاه معتبر

دسته بندی : مهاجرتی | مهاجرت از طریق کار
Fatemeh Nematifar
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من لیسانس مکانیک از یک دانشگاه سراسری گرفتم و فوق هم قبول شدم و 23 سال سنمه . علاقه من اینه برم کشور آلمان شرکت های معتبر کار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

: رشته شما در حال حاضر جزو نیازمندیهای کشور آلمان است. در صورتیکه سابقه کار مرتبط با رشته تان دارید و مدرک زبان آلمانی b1 را نیز دارید شرایط ایده آلی برای ویزای جستجوی کار آلمان دارید.