09 اسفند 1402

شرایط مهاجرت به استرالیا

دسته بندی : مهاجرتی | مهاجرت از طریق کار
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید جناب آقای وکیل محترم.راهنمای میخواستم.می خواهم برم کشور استرالیا کارکنم.ویزامیخاستم.خواهشمندم راهنمایم کنید باتشکر🙏

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام امکانات مناسب و ایده آلی که ویزاهای مهارتی در اختیار مهاجران قرار می‌دهند مهاجرت و نیز سادگی شرایط اخذ این ویزاها، این نوع از مهاجرت را به متداول ترین نوع مهاجرت از ایران بدل کرده است. این دسته از ویزاها (اسکیل ورکر استرالیا) بر اساس جدول امتیازی (point based) هستند، به این معنی که شما باید حداقل 65 امتیاز (شامل امتیازات اسپانسرشیپ) داشته باشید تا بتوانید در این پروسه به ویزا دست یابید. نکته مهمی که در این بین وجود دارد این است که شما به هر میزان که امتیاز به دست آورید با سایر متقاضیان دریافت ویزا که مهارت (شغل) مشابه شما را دارند رقابت می‌کنید و دولت استرالیا در هر مهارت (شغل)، با توجه به تعداد مورد نیاز خود به کسانی که بیشترین امتیاز را دارا باشند، دعوتنامه ارائه خواهد کرد. بنابراین مشاغلی که متقاضیان در آنها بیشتر باشند طبیعتا امتیازات بالاتری برای رسیدن به دعوتنامه برای انها نیاز است و در نتیجه رقابت پیش روی متقاضیان نیز سخت تر خواهد بود، ولی این بدان معنی نیست که اگر امتیاز شما پایین باشد، هیچ شانسی برای دریافت ویزا نخواهید داشت.